Disharmoni-expo – PKJonas

Disharmoni-expo

Det blev ju inget besök på Harmoni-expo i helgen. Efter att ha besökt den nyandliga mässan två gånger på raken snurrade mina chackror fortfarande och jag kände därför att jag nog behövde jorda mig och avstå mässan den här gången. Jag har dock inte varit där för sista gången, Harmoni-expo är alldeles för underhållande.

Kunde dock inte låta bli att idag kika in på mässans Facebooksida för att läsa eftersnacket. De tre senast postade inläggen som mötte mig visade sig tyvärr vara klagomål av olika slag.

Disharmoni-expo

Många tror säkert att på en sådan här mässa flödar ljus och kärlek överallt, så är dock inte fallet. Nu går det ju knappast att dra några slutsatser utifrån några klagomål på en Facebooksida men de två gånger jag varit där tycker jag faktiskt att det varit ganska grinigt och irriterat. Nu är jag förvisso negativt inställd till branschen så jag ser kanske bara det jag vill se men jag har upplevt att folk till exempel ofta är stressade och klagar på att man står i vägen.

Vid mitt första besök på Harmoni-expo för ett år sedan hann jag knappt komma innanför dörrarna innan den andliga ilskan slog emot mig med full kraft. En av utställarna var mäkta upprörd på en av funktionärerna eftersom det var något som inte fungerade vid hennes utställarbord, antagligen elektriciteten, och hon poängterade att hon minsann gick miste om massor av pengar på grund av strulet.

Vid samma tillfälle åsåg jag ju också Hans Thörns demonstration av Helmetoden, en metod han fått direkt från Gud genom sin intuition. Demonstrationen präglades också den av en hel del irritation. Trots att ett par unga snygga tjejer fick smita in mitt i föredraget utan problem blev en man som ville göra detsamma bryskt avvisad av Thörn. Låt vara att en annan man dessförinnan retat upp Helmetodens profet genom att stövla in för att ställa ifrån sig en overheadapparat. Detta fick Thörn att brista ut i en svada och konstatera att ”de största egona finns på sådana här mässor” vilket ju är ett ganska intressant uttalande när det kommer från en person som menar sig ha en direktlina till Gud.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om Livsåskådning, Harmoni-expo, New Age, Helmetoden, Facebook, Ilska, Skojare.

       

       

2 reaktioner till “Disharmoni-expo”

  1. Hej Ljusbarn,

    Just ordet ”investering” tycker jag mig faktiskt ha sett en ökning av i anslutning till nyandliga entreprenörers prisuppgifter. Undrar dock i vilken utsträckning ordvalet har effekt och kunderna verkligen tänker att det rör sig om en investering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *