Migrationsverket inspireras av bisarr högerextrem sekt? – PKJonas

Migrationsverket inspireras av bisarr högerextrem sekt?

Norrköpings Tidningar rapporterar att Migrationsverket tagit fram en ny logga till en kostnad av 4,6 miljoner. Det låter förvisso dyrt men det hade kanske blivit ännu dyrare om man inte helt fräckt snott någon annans symbol och gjort om den litegrann. Så skulle faktiskt kunna vara fallet då Migrationsverkets nya logga är misstänkt lik symbolen som den högerextrema rörelsen Kreativistens kyrka använder sig av. För den som inte är närmare bekant med Kreativistens kyrka kan man kortfattat säga att det handlar om en märklig kompott av våldsam högerextremism, en närmast religiös dyrkan av den vita rasen samt diverse alternativa idéer om hälsa och kost.

Kanske handlar dock inte den förmodat stulna loggan om att Migrationsverket vill spara pengar utan om att de istället vill skicka en diskret signal om vilken den nya ideologiska inriktningen på verksamheten kommer att bli. I vilket fall som helst återfinns Migrationsverkets nya logga till vänster och symbolen för Kreativistens kyrka till höger, eller om det var tvärtom, jag har redan hunnit blanda ihop dem.

Migrationsverket vs Kreativistens kyrka

Liknande inlägg på denna blogg: Den som vill veta mer om den kreativistiska idévärlden kan läsa mitt inlägg om ett skönlitterärt alster från en pastor i Kreativistens kyrka.

       

       

7 reaktioner till “Migrationsverket inspireras av bisarr högerextrem sekt?”

  1. Var de inte devsom försökte bygga en separatistisk stad i någonstans i USA men där projektet föll samman när den ansvarige visade sig ha ung 1/8 afrikanskt ursprung?

  2. Ja, kanske det Melankolisk ögonfröjd. För övrigt ska väl den lite ljusare kronan antagligen efterlikna en stämpel, den stämpel man får i pannan om man drar vinstlotten och får stanna i det lilla kungariket.

  3. Jo det ät väl ett ganska väldelat klipp på youtube. Det gå känner till är att den svarta damen som skrattar hysteriskt är en svart separatist.

  4. Vi måste vara medvetna om att det inte existerar ”tillfälligheter” T. ex.
    glassen 88:an från GB, betyder faktiskt Heil Hitler. ALLT som händer nu i samhället, är en högerextremistisk och rasistisk konspiration för att avskaffa demokratin. Om man snurrar Volks Wagen loggan jättefort så uppstår en synvilla där hakkorset visas. Det kanske mest graverade beviset för denna högerextrema coup d’etat är hur parkarbetarna kör sina gräsklippare och skapar räta vinklar i gräsmattorna som i ett större skeende föreställer hakkors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *