Tvenne klipp från högerradikala poddar om Hillary Clintons önskemål angående könsorganens utformning – PKJonas

Tvenne klipp från högerradikala poddar om Hillary Clintons önskemål angående könsorganens utformning

Att nationalsocialister sprider konspirationsteorier om judar är ju vida känt. Jag har lyssnat en hel del på nationalsocialistiska Nordiska Motståndsrörelsens poddar och kan säga att de flesta nog skulle förvånas över hur många andra extrema konspirationsteorier de tror på därutöver; och för övrigt alternativa och verklighetsfrånvända idéer i allmänhet, exempelvis om sådant som kost och hälsa. Om man tänker sig en skala där man har vetenskapligt orienterade nazister som uppfinner V2-raketer på den ena kanten och esoteriskt lagda dito som omfamnar ockulta tankegångar och rasmysticism på den andra så är Nordiska Motståndsrörelsens företrädare betydligt närmare de senare.

En konspirationsteori man diskuterade i Nordiska Motståndsrörelsens poddflaggskepp Radio Nordfront i december var det så kallade ”Pizzagate”, en minst sagt absurd konspirationsteori som fick förvånansvärt stor spridning. I korthet gick konspirationsteorin ut på att man i ett stort antal läckta mejl menade sig ha funnit belägg för en pedofilring kopplad till partiet Demokraterna i USA. När man kommunicerade i pedofilringen ska man ha använt sig av ett hemligt kodspråk där olika typer av maträtter var kodord för önskemål rörande de barn man beställt för att förgripa sig på. Med sådana extremt långsökta tolkningar som Nordiska Motståndsrörelsens Mikael Karlsson gör i det minutlånga klippet från Radio Nordfront nedan, där bland annat en av Hillary Clintons matbeställningar diskuteras, så kan man ju försöka beställa sig en bit mat utan att framstå som barnköpande pedofil.

I ett avsnitt av Henrik Palmgrens högerradikala och konspiracistiska podd Red Ice Radio från november förra året intervjuades Jeanice Barcelo. En av de röda trådarna i de konspirationsteorier Barcelo omfamnar är illasinnade judar som försöker få de vita, kristna samhällena på fall genom att sexualisera och pervertera dem. I tvåminutersklippet från intervjun som följer nedan är det dock Hillary Clinton som är i skottlinjen. Man får bland annat veta att den diaboliska Hillary haft en ung kvinnlig sexslav som varit utsatt för så kallad ”mind control” och vars genitalier modifierats på ett sätt som Hillary tycks ha uppskattat.

Liknande inlägg på andra bloggar:
På bloggen Jag vill vara farlig kan man läsa om Hillarys tankestyrda sexslavs självbiografi.

       

       

2 reaktioner till “Tvenne klipp från högerradikala poddar om Hillary Clintons önskemål angående könsorganens utformning”

  1. Underbart att se att du fortfarande håller så hög standard på dina blogginlägg, PKJonas!

    BTW, du har väl noterat att det är woowoomässa igen?

    Du brukar ju bevaka sådana evenemang. Ser du några ny woowootrender? Eller den woowooistiska fantasifullheten har nått vägs ände, så att dessa mässor tvingas köra samma gamla bullskit ett varv till?

  2. Tackar för berömmet. Skriver dock alltför sällan numera men ska försöka åtgärda det.

    Ja, jag såg också att det var Harmoni-expo på gång igen, passande nog den 1:a april. Jag var ju på mässan tre gånger på raken och fick nog då lite för mycket av det goda. Nu var det dock ett tag sedan så det är inte omöjligt att jag besöker tillställningen igen. När jag tittar på programmet ser jag att många utställare och föredragshållare alltjämt är desamma.

    Dock, om man blir arg på grund av alla dumheter på mässan är en av utställarna numera Ilskakuten där man kan lära sig att hantera sin ilska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *