Mystisk spontantrollning av Radio Nordfront – PKJonas

Mystisk spontantrollning av Radio Nordfront

I söndags kväll livesände nationalsocialistiska Nordiska Motståndsrörelsen som vanligt sin podcast Radio Nordfront. En av kvällens snackisar var den video som en av personerna bakom starkt invandringskritiska initiativet Folkets demonstration laddat upp där denne tog avstånd från nazism, antagligen för att han kände sig nödgad därtill då deras evenemang ju dragit till sig en hel del högerextrema element. Vissa skulle förvisso mena att de flesta av nyckelpersonerna kring Folkets demonstration själva är att betrakta som högerextremister i varierande grad.

De öppna nationalsocialisterna i Nordiska Motståndsrörelsen kände sig hur som helst träffade av initiativtagarens avståndstagande och under sändningen försökte man få till stånd en direktsänd debatt med honom genom att i ett sms fråga honom om han ställde upp på en sådan. Till de nationalsocialistiska motståndsmännens glädje nappade deras antagonist på erbjudandet. Eller det var i alla fall vad de trodde att han gjorde. Det skulle nämligen efteråt visa sig att de sms:at helt fel person, en namne till den de egentligen ville ha tag på. Den direktsända debatten kom därför att bli väldigt märklig då den de ringde upp verkade ha en väldigt vag aning om vad saker och ting egentligen handlade om och bara försökte spela med. Efter ett tag spårar det dock ur ordentligt och när den uppringde får frågor om vad han anser om den judiska maktkoncentrationen inom media börjar han prata om ovidkommande saker såsom sin speciella relation till sin kusin. Även om det alltså inte bjuds på någon vidare debatt måste det sägas vara en väldigt skön kille som genast nappar när det en söndagskväll plötsligt plingar till i mobilen och det är nationalsocialistiska podden Radio Nordfront som undrar om han vill debattera med dem. Man kan lyssna till hela spontantrollningen och det därpå följande eftersnacket i klippet nedan.

       

       

4 reaktioner till “Mystisk spontantrollning av Radio Nordfront”

  1. Jag tror nog att det är den riktige Vargas, låter onekligen som honom när man jämför med videon han la ut på sin FB. Onykter och på tramshumör, helt klart.

  2. Jag tycker inte den Vargas som var med i radio låter särskilt lik den Vargas som var med i videon. Radio Nordfronts Robin Palmblad har vidare på Flashback skrivit att det visat sig vara den yngre av de två Vargas som de ringde upp.

  3. Jag blev själv lurad när jag började lyssna på Radio Nordfronts livesändning mitt i ”debatten” och trodde det var äkta. De har ju i tidigare avsnitt ringt upp personer som betett sig lite förvirrat.

    Det mest imponerande med trollningen måste ändå sägas vara att trollaren i det här fallet knappast kunde förbereda sig särskilt mycket och var tvungen att skjuta från höften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *