Intergalaktiska federationen informerar – PKJonas

Intergalaktiska federationen informerar

Ett obskyrt men världsomspännande fenomen är personer som påstår att utomjordingar genom dem framför budskap till mänskligheten. Det finns även i Sverige några som hävdar att de är kanaler för främmande existenser. En av dem är transmediet Elisabeth Edborg som genom sitt företag Seven Stars även saluför seanser, tarotläsningar och healing. I början av förra veckan höll hon i en kanalisering av kosmiska entiteter i Jordstrålningscentrums regi och jag hade begett mig dit för att uppleva och dokumentera det hela. Var det på riktigt så rörde det sig ju om det största som hänt mänskligheten. Var det inte äkta så var det i alla fall en stunds absurd underhållning som väntade.

Som en sorts konsumentupplysning har jag lagt upp ett kort ljudklipp för varje kanaliserad utomjording. Utifrån ljudklippen kan man själv försöka bedöma huruvida Elisabeth verkligen levererar tjänsten kontakt med främmande existens. Hur många av de fem kanaliserade utomjordingarna är äkta och hur många är fejk?

Vi hade innan själva kanaliseringen fått veta att Elisabeth skulle hosta när hennes utomjordiska guider var på väg. Hennes tillgjorda hostningar antydde vilken nivå det skulle bli på kvällens tillställning. Det var den där typen av hostningar man pressar fram när man ringer för att sjukskriva sig trots att man egentligen inte är sjuk.

Varje gång en ny entitet skulle kanaliseras började Elisabeths huvud att skaka, till synes okontrollerat. Varje utomjording hade sedan sin unika röst och tonfall även om Elisabeth efterhand verkade tröttna på att förställa rösten och talade mera med sin naturliga röst. Utomjordingarna hade dessutom en förkärlek för ålderdomliga uttryck som till exempel ”eder” istället för ”er”.

Först ut av de som skulle kanaliseras var en läkare som kallade sig farbror Chin. Han skulle berätta för oss hur vi skulle ta hand om vår hälsa. Han inledde med lite nyandligt snömos om energier och berättade att problematiska möten med andra människor ibland kunde ge oss energiblockeringar som det var av yttersta vikt att vi åtgärdade. Farbror Chin rekommenderade tre olika alternativbehandlingar för att komma tillrätta med blockeringarna. Man kunde nästan tro att utomjordingarna var köpta ty det lät faktiskt som ett sponsrat reklaminslag. Som av en händelse råkade en av dessa behandlingar dessutom vara en som Elisabeth själv tillhandahöll mot en avgift på 1400 SEK per behandlingstillfälle.

Näste utomjording att tala genom mediet var ambassadören Mahatma, en insektsliknande varelse från Sirius. Han hade tills alldeles nyligen varit en del av Intergalaktiska federationsrådet, som om jag förstått det rätt är universums högsta organ. Om han avgått frivilligt eller blivit sparkad på grund av någon skandal framgick inte.

Mahatma tog upp något väldigt intressant. Problemet är att eftersom det finns flera olika personer som kanaliserar utomjordingar så kommer de med nödvändighet att motsäga varandra. I den här branschen kan man dock inte anklaga någon kollega för att vara en bluffmakare eftersom det skulle kunna slå tillbaka på en själv. Elisabeth, eller Mahatma beroende på hur man ser på saken, hade därför en kreativ förklaring till de ibland motstridiga budskapen. Det berodde på att företrädare för till exempel Siriusrådet och Galaktiska federationen, utomjordingar som kanaliserades av andra medier, struntade i att deras befogenheter var begränsade och kom med budskap om saker man inte alls kommit överens om på den högsta nivån, inom den Intergalaktiska federationen som Elisabeths utomjordingar hade kopplingar till. Det är alltså inte bara här på jorden som vi har problem med diffus organisation och oklara ansvarsområden inom byråkratiska kolosser som FN och EU. Det är tydligen ett universellt problem i ordets sanna bemärkelse.

När Mahatma fått mig att inse att Galaktiska federationen bara var en organisationskropp bland många underställd den Intergalaktiska federationen så kände jag att min upplevelse av Maria Bertrams kanalisering för ett och ett halvt år sedan av just företrädare för Galaktiska federationen devalverades något. Jag hade då tyckt att det var stort och fantastiskt att lyssna till galaxens höjdare men nu kändes hennes utomjordingar så futtiga i jämförelse med Elisabeths aliens som hade kopplingar till Intergalaktiska federationen. Det kändes som om Maria bara haft kontakt med kommunstyrelsen i Säffle snarare än president Obama och FN:s generalsekreterare, för att använda en jordisk liknelse.

Mahatma avslutade sitt budskap med att, precis som farbror Chin, prata lite om energier. Han berättade hur den kommande energihöjningen på jorden kunde yttra sig hos den enskilde. Det lät faktiskt inte direkt trevligt, det verkade som om det skulle komma att kännas som ett lättare huvudtrauma.

Nästa främmande existens var Ansgar, en sorts energivarelse från Arcturus. Han berättade bland annat att vi alla ursprungligen kom från stjärnorna och hade olika egenskaper beroende på varifrån i universum vi kom. Jag vet inte om jag tolkade det Ansgar sade rätt, men jag förstod det som att jorden var en planet dit universums olika existenser kom för att födas, leva i en människokropp och därigenom utvecklas och ”levla upp” för att tala datorspelsspråk.

Man kan tycka att våra politiker här på jorden ibland har dåliga kunskaper om omvärlden. De intergalaktiska höjdarnas astronomikunskaper var dock ännu sämre. Ansgar och de andra utomjordingarna envisades till exempel med att kalla Sirius, Arcturus och Andromeda för planeter, där de två första ju är stjärnor och den sista en galax.

Fjärde ut att kanaliseras var Ikaros, representant för stjärnflottan, som dagen till ära parkerat sitt rymdskepp ovanför oss. Han berättade att vissa av oss som var där egentligen hörde hemma på en rymdfarkost.

Ikaros ville också tacka de som utförde energiarbete kring sexkantsfönstren, en sorts portaler som utomjordingarna var i behov av. Jag gissar att tacket var riktat till Jordstrålningscentrums Eva och Per-Uno som ju med slagruta brukar hålla på och greja kring de osynliga sexkantsfönster de hittat i trakterna kring Stockholm. Utomjordingarna verkade dock inte ha saker och ting helt under kontroll. Ikaros berättade nämligen att rymdskepp faktiskt trillat ned i ett av Evas och Per-Unos sexkantsfönster med tråkiga följder.

Ikaros sade också att utomjordingarna skulle komma att behöva diplomater bland människorna den dag de skulle visa sig för mänskligheten. Vid sidan om de tidigare berörda idéerna om att vi alla kom från stjärnorna kan jag tänka mig att en sådan idé är något som tilltalar, en sådan där sak som får en att känna sig speciell och utvald.

Sist ut var Orion från Plejaderna som mediet varit tillsammans med i tidigare liv. Han skulle vara kvällens ”comic relief” och höja våra energier genom att få oss att skratta. Mahatma hade lovat att vi inte skulle kunna hålla oss för skratt när det var Orions tur. Världsrymdens olika raser må vara långt mer utvecklade än oss jordbor i de flesta avseenden men när det gällde humorn låg de faktiskt långt efter oss här på Tellus. När mediet kanaliserade Orion pratade hon lite tokigt, sådant som en grupp fyraåringar nog tyckt varit roligt. Egentligen borde det inte spela någon roll men situationen blev om möjligt än mer absurd när hon satt där och pratade med den infantila rösten. Det saknades egentligen bara en handdocka för att det skulle bli en dockteater för de minsta.

Orion talade om vikten av att ha roligt. Han talade också om så världsliga saker som pengar, vilka färger man borde ha på kläderna och mediet Elisabeths nya lokal som hon införskaffat till sin affärsverksamhet.

Det sjukaste var att spelevinken Orion var den som skulle svara på frågor från mötets deltagare. Med allvar i rösten ställde publiken sina frågor under frågestunden. Även om några ställde större frågor om universum, framtiden och rymdvarelserna så hade de flesta faktiskt personliga frågor. Det märktes att idén att vi egentligen kom från stjärnorna tilltalade många. Flera frågade varifrån i universum de kom. De flesta ville också veta vilken deras livsuppgift var och hur de skulle leva sitt liv här på jorden. Någon ställde en till synes banal fråga om hur dennes hobby skulle kunna bli rolig igen. Om man nu har chansen att ställa en fråga till universums visaste och mäktigaste varelser, är det verkligen en sådan fråga man bör ställa?

Publiken fick en rad olika svar av Orion på sina personliga frågor om hur de skulle leva; drick mer vatten, vila, skaffa en hobby, ha andra människor omkring dig, ta hand om och älska dig själv, stabilisera energier genom healing och energiarbete, rena planetens miljö på en praktisk nivå och upplys människor i miljöfrågor, skaffa dig ett nytt arbete, dra ner på takten, dra in dina chakror och energikroppar, drick mer vatten, sprid kärlekens budskap på jorden, ta hand om dig själv, utveckla din intuition och medialitet genom att gå en kurs.

Man kan stilla undra hur många som gick hem och lade om sina liv efter Orions vägledning.

När kanaliseringen var över var det paus och man kunde om man ville gå och köpa fika som brukligt på Jordstrålningscentrum. Efter pausen skulle mediet Elisabeth sedan hjälpa till att reda ut eventuella frågetecken. Jag ställde mig dock tvivlande till detta och fann för gott att under stjärnorna och kommendörkapten Ikaros rymdskepp bege mig av hemåt.

Liknande inlägg på denna blogg: Galaktiska federationen informerar, om mediet Maria Bertrams kanalisering av en representant för den jämförelsevis futtiga Galaktiska federationen på Jordstrålningscentrum för ett och ett halvt år sedan.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om Livsåskådning, Exopolitik, Medialitet, Jordstrålningscentrum, Skojare, Alternativmedicin, Sponsorer.

       

       

9 reaktioner till “Intergalaktiska federationen informerar”

 1. Okunnighet sår onda frön. Sanningen finns inom dig själv, använd din intuition till kärleksfulla ord och handlingar. Sanningen ska göra dig fri.

  Visst kan ifrågasättande ha ett värde i vissa situationer. Men innan man dömer andra som du gör tycker jag det är viktigt att skaffa sig kunskap och lärdom i alla dessa frågor som rör andlighet. Rädsla är det okända är ofta en aspekt somm stoppar oss människor från att tro på det vi inte kan se. Jag var själv på mötet, och jag tyckte det var mycket intressant. Jag ställde mest vetenskapliga frågor, och kan hålla med om att känns viktigare att få svar på hur universum ser ut och fungerar än att fråga om sin hälsa eller hobby. Jag är jurist och tänker logiskt, vetenskapligt och analytiskt. Men jag är också andlig, tror på skaparen och att vi alla är en del av skaparens ande. Visdomen finns inom oss alla, vi måste bara bli mer medvetna om vår sanna natur. Jag har varit senare på healing och rådgivning hos Elisabeth och hon känns genuin och ärlig. Jag anser att du förtalar henne. För ditt eget intresse och upplysning kan du om du vill läsa följande böcker; Själarnas resa, och själarnas öde, av Michael Newton. Samt alla böcker som Mariana Stjerna har skrivit. Det väcker kanske ditt inre jag lite grann.
  Mvh Helene

 2. Gällande de konspirationsteorier som du också pratar om på din blog, så hänsvisar jag till ett inlägg på youtube Thrive; what on earth will it take.
  Det handlar bl.a. om illuminati, konspiration mot muslimerna, the new world order, och massutrotning av mänskligheten med krig, sjukdomar, och genmanipulation.

 3. Helene:”Jag har varit senare på healing och rådgivning hos Elisabeth och hon känns genuin och ärlig. Jag anser att du förtalar henne.”
  Hoppsan, då är vi oense om två saker; hennes ärlighet och mitt förtal.

  Kan inte du som är jurist och bevandrad i paragraferna skriva en klatschig anmälan så att de rättsvårdande myndigheterna får utreda huruvida jag förtalar?

  Helene:”innan man dömer andra som du gör tycker jag det är viktigt att skaffa sig kunskap och lärdom i alla dessa frågor som rör andlighet. Rädsla är det okända är ofta en aspekt somm stoppar oss människor från att tro på det vi inte kan se. […] För ditt eget intresse och upplysning kan du om du vill läsa följande böcker; Själarnas resa, och själarnas öde, av Michael Newton. Samt alla böcker som Mariana Stjerna har skrivit. Det väcker kanske ditt inre jag lite grann.”
  Särskilt rädd för det okända är jag inte. Jag har faktiskt bevistat otaliga andliga tillställningar och läst en hel del andliga böcker men mitt inre förblir sovande. Jag har svårt att tänka mig att något av dina bokförslag skulle göra någon skillnad.

  Helene:”Gällande de konspirationsteorier som du också pratar om på din blog, så hänsvisar jag till ett inlägg på youtube Thrive; what on earth will it take. Det handlar bl.a. om illuminati, konspiration mot muslimerna, the new world order, och massutrotning av mänskligheten med krig, sjukdomar, och genmanipulation.”
  Det lät spännande, den ska jag nog titta på någon gång. Massutrotningen av mänskligheten verkar dock inte gå något vidare, vi blir ju ständigt fler och fler.

 4. Tack för ditt svar. Bra att du gått på fler andliga möten, det är utvecklande och lärorikt, och jag hoppas att du inte offentligt förtalar någon av dom modiga som ställer upp och förmedlar viktiga budskap till människor som är intresserade av andliga frågor. Beträffande din kommentar om jordens stora befolkning och den mörka kabalens mål att utrota de flesta av oss små människor, så kan jag berätta att det för tillfället finns väldigt många ljusarbetare här från andra planeter i vårt universum och från änglasfären. Dom är här för att hjälpa jordens själ att höja sig från 3D till 5D. Många återvänder när deras jobb är utfört. Mycket intressant om detta finns att hämta från
  st-germain.se

 5. Bra att du ”Wallraffar” all denna hokuspokus-smörja som folk försöker använda för att lura till sig pengar.

  Själv hade det funnits stor risk att jag gett henne en ”mitt i planeten” för ordbajsare är det värsta jag vet!

  Att Helene här ovan, hänvisar till kunskap och lärdom är direkt skrämmande.

  Bra gjort!!!

 6. Måste beundra din förmåga att hålla dig för skratt när hon sätter igång och larvar sig och spela teater.

  Vad kostade teaterföreställningen? Om man ser det som underhållning kanske det är värt en slant?

 7. Hej Benjamin,

  Det är faktiskt lättare än man tror att hålla sig för skratt. Alla andra sitter ju där och tar det på blodigt allvar så det skulle kännas väldigt fel att brista ut i gapskratt.

  Jag vill minnas att föreställningen kostade 130 kronor. Numera tror jag Jordstrålningscentrum tar 180 kronor i inträde om du skulle vara sugen på ett besök.

 8. Varje gång jag läser texten börjar jag skratta så att jag gråter. Tack återigen!

 9. Tack så mycket, men jag måste ändå ödmjukt säga att humorn i texten inte är något mot humorn i ljudklippen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *