Jordstrålningscentrum i retrospektiv – PKJonas

Jordstrålningscentrum i retrospektiv

Jag har ett flertal gånger besökt Jordstrålningscentrum i Stockholm. De brukar ha nyandliga och alternativa tillställningar av olika slag. Nu var det ett tag sedan jag var där och vid årsskiftet chockhöjde de tyvärr inträdet till hutlösa 180 kronor. Att minnas är dock gratis så jag bestämde mig för att göra det istället för att ännu en gång gå dit.

Mitt första besök på Jordstrålningscentrum gjorde jag faktiskt långt innan denna bloggs födelse. Jag lyssnade då på Torbjörn Sassersson som berättade om sina utomkroppsliga upplevelser och experiment med fjärrsyn. Det enda jag minns är att herr Sassersson berättade om hur han under en utomkroppslig resa hamnade i något sorts astralt handgemäng med ett illasinnat andeväsen. Om jag hittar mina anteckningar och min inspelning från föredraget och de inte är av alltför usel kvalitet så kanske jag skriver ett inlägg om arrangemanget så småningom.

I början av 2011 besökte jag ett föredrag där konspirationsteoretikern Jüri Lina berättade om hur frimurarna konspirerade mot mänskligheten. Som vanligt kunde allt, både stort och smått, förklaras inom ramen för den stora konspirationen.

Lite längre fram på vårkanten besökte jag för första gången en kanalisering av utomjordingar. Transmediet Maria Bertram var kvällens kanal genom vilken de fjärran existenserna talade. Trots att den alien som kanaliserades representerade Galaktiska Federationen, galaxens elit, så var budskapet tämligen banalt. Det som meddelades människorna var nyandligt mumbojumbo enligt standardformulär 1A.

Riktigt skruvade konspirationsteorier blev det när en man med diagnosen schizofreni berättade om hur FOI, Totalförsvarets Forskningsinstitut, placerade mikrochips i folks hjärnor för att kontrollera dem. Konspirationen var dock större än så. FOI samarbetade bland annat med SÄPO och Nackapolisen som ordnade fram försöksobjekt. Vidare var Sveriges riksdagsmän också de kontrollerade och fjärrstyrda.

Lite mer diffusa konspirationsteorier bjöds det på när Mats Sederholm pratade kring sin då nyutgivna bok om vårt samhällets försvar mot de människor som anade att allt var en konspiration. Riktigt vem som konspirerade mot mänskligheten var dock aldrig uttalat.

Som en del av granskningen av healingresorna till John of God lyssnade jag på researrangören Anita Ekberg som en kväll på Jordstrålningscentrum gjorde reklam för sin healingreseverksamhet. Hon visade lite bilder på så kallade ”orber”, gav en sjuk man som rest med henne skulden för att healingen i Brasilien inte fungerade och berättade om den hemska förföljelse hon och de andra researrangörerna blivit utsatta för.

Sista gången jag besökte Jordstrålningscentrum var det för att bevista ännu en kanalisering av utomjordingar, denna gång med transmediet Elisabeth Edborg. Hennes aliens var snäppet högre än Bertrams och hade kopplingar till Intergalaktiska Federationen, universums högsta höns. Det var dock nedslående att få veta vilka klåpare som styrde världsalltet. De saknade grundläggande astronomiska kunskaper, kraschade med sina skepp och var uselt organiserade. Jag lade i mitt inlägg upp lite ljudklipp från kanaliseringen så att envar själv kan bedöma huruvida transmediet levererade tjänsten budskap från utomjordingar.

Förutom att inträdet höjts så verkar det dessutom tyvärr bli tunnare med arrangemang framöver och måhända är Jordstrålningscentrums era på väg mot sitt slut. Ägarinnan Eva har för längesedan uttryckt intresse för att överlåta verksamheten till någon annan men det verkar inte finnas några spekulanter. Verksamheten borde annars vara ganska lukrativ ty det är ofta mycket folk på evenemangen. Jag hoppas verkligen föredragsarrangemangen får fortgå för det är alltid mycket underhållande att gå dit och ett besök på Jordstrålningscentrum är alltid något man kan leva på länge, länge. Man kan faktiskt ett par månader efteråt sitta och mysa och tänka på senaste kanaliseringen av utomjordingar.

Jordstrålningscentrum

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om Livsåskådning, Jordstrålningscentrum, Konspirationsteorier, Medialitet, Utomkroppsliga upplevelser, Exopolitik, New Age.

       

       

2 reaktioner till “Jordstrålningscentrum i retrospektiv”

  1. Ja, jag har kollat in några videos om Illuminatis konspiration mot mänskligheten tidigare. Just den där youtube-kanalen har jag dock aldrig sett. Det verkar vara någon ur den konspiratoriska delen av den kristna högern som står bakom kanalen, någon som ser Illuminati och satanism lite överallt, främst i musikvideos. Ska kolla in kanalen lite närmare när jag får någon minut över, den verkade spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *